BAŞAKŞEHİR ŞEHİT MUHAMMED EYMEN DEMİRCİ İLKOKULU


Vizyon: Şehit Muhammed Eymen Demirci İlkokulu anaokulundan ilkokul son sınıfa kadar öğrencilerini ve tüm çalışanlarını geleceğe hazırlayan yurt içinde ve yurt dışında tanınırlığı olan saygın ve lider bir okul olmayı amaçlamaktadır.

Misyon: Ulusal ve uluslararası deneyimlerden yararlanarak, bütünleştirici, zengin bir müfredatla bir üst eğitim kurumuna hazırlarken evrensel hoşgörüye sahip; barış içinde huzurlu bir dünya oluşturulmasına katkı sağlayan bireyler yetiştirmeyi amaçlar. Bu amaç doğrultusunda öğrencilerimizin ; dürüst, duyarlı, sorumluluk sahibi, dönüşümlü düşünen, yaşam boyu öğrenmeyi hedefleyen, saygıyı disiplini içselleştirmiş, akademik ve sosyal becerilerini geliştirmeyi önemseyen, problem çözme iletişim becerileri, farklılıklara saygı, girişimcilik, işbirliği, eleştrisel ve yaratıcı düşünce, kararlılık gibi ‘’liderlik’’ için gereken beceri ve tutumları kazandırmak, ana dilini ve İngilizceyi kullanabilen, kendi geleceğini hazırlayan, yetkin bireyler olmasını sağlamak temel varlık sebebimizdir. Şehit Muhammed Eymen Demirci İlkokulu; tüm öğrencilerinin gerek akademik, gerekse kişilik gelişimlerini en üst düzeye taşımak, onları inanılmaz bir hızla değişen çağımızın gereksinimleri doğrultusunda donanımlı kılmak, kendi kültürünü tanıması, ülkesini sevmesi ve bundan gurur duyması vazgeçilmez varoluş gerçeğidir.

Başarılar:

Pansiyon Bilgileri:
Saatler: 09:00 - 14:20
Isınma: Doğalgaz
Bağlantı: Yok
Yabancı Dil: İngilizce
Servis Bilgisi: Var
Sportif Etkinlikler: Futbol, Basketbol, Tenis, Masa Tenisi, Voleybol, Aikido, Beyzbol,Okçuluk
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: TASARIM BECERİ ATÖLYELERİ, DENEYLERLE BİLİM ATÖLYESİ, GÖRSEL SANATLAR ATÖLYESİ, SPOR ATÖLYESİ, TARIM UYGULAMALARI ATÖLYESİ, AKIL VE ZEKA OYUNLARI ATÖLYESİ

Telefon - 02124886000

Belgegeçer - (212) 488 6010

Eposta - Göndermek için tıklayınız

WEB - https://basmedio.meb.k12.tr

Adres - BAŞAK MAH. MEVLANA CELALEDDİNİ RUMİ CAD. NO 2B BAŞAKŞEHİR / İSTANBUL

Öğretmen :42
Öğrenci :872
Derslik :30
Atölye-İşlik :1
Toplantı Salonu :1
Çok Amaçlı Salon :2
Spor Salonu :3
Fen Laboratuvarı :1
Müzik Sınıfı :1
Kütüphane :1
Kütüphane Kitap Sayısı :5196
Yemekhane :1
Revir:1
Öğretim Şekli :Tam Gün

Yerleşim Yeri -

Adres - BAŞAK MAH. MEVLANA CELALEDDİNİ RUMİ CAD. NO 2B BAŞAKŞEHİR / İSTANBUL

Ulaşım

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İlçeye 2 km